Vissza a tartalomjegyzékhez


A reklámszakma világkonferenciája

A „Kontinens új kilátással - Irány az egységes Európa” hivatalos címet viselő Reklám Világkonferencia 1999. szeptember 27-28. között kerül megrendezésre a Budapesti Kongresszusi Központban. A program fő célja, hogy a reklámszakma képviselői ne csak a kommunikációs világ trendjeivel, kiemelkedően aktuális szakmai kérdéseivel foglalkozzanak, hanem szert tehessenek azonnal pénzzé tehető szakmai tapasztalatokra is. Az esemény jelentőségét alátámasztja, hogy az évezred utolsó ilyen jellegű konferenciájaként értékes szakmai
tapasztalatokat nyújt a résztvevőknek, így az Európai Unióhoz való csatlakozás sikerességének esélyét is növeli, s mint ilyen, elsősorban a jövő generációihoz szól.
A szervezők éppen ezért ingyenes részvételt biztosítanak 180 szakirányú felsőoktatási intézmény számos hallgatója számára, a konferencián olyan nemzetközi szaktekintélyek tartanak előadásokat, akik szakmai elhivatottságból, anyagi ellenszolgáltatás nélkül vállalják a szerepést.
A konferencia záróakkordjaként kerül sor a CRESTA Nemzetközi Reklám Nívódíjak nyerteseinek ismertetésére. A versenyben idén ötvenöt ország 4002 résztvevője vállalta a megmérettetést. (T.G.)