Vissza a tartalomjegyzékhez


SZIKOMA 99
Kettős debütálás

Budapest legújabb és egyik legmodernebb multifunkcionális rendezvényhelyszínén, a HIT Csarnokban kerül megrendezésre SZIKOMA néven az I. Nemzetközi szivattyú, kompresszor és armatúra szakkiállítás, amely szeptember 28. és 30. között várja a szakmai érdeklődőket. A szakvásár egyedülálló a hazai rendezvénypiacon, s a szakmai körökből eddig beérkezett pozitív vélemények és kiállítói jelentkezések alapján elmondható, hogy a SZIKOMA témája és koncepciója valós piaci igényekre épül.

A szervezők célja egy olyan áttekinthető, koncentrált kínálatú szakvásár szervezése, amely az ipar számos területe számára kínál alapanyagokat, berendezéseket, eljárásokat. Így például a vegyipar, a petrolkémia, a műanyagipar, a gyógyszeripar vagy az energiatermelés, az élelmiszeripar, a feldolgozóipar, az egészségügy, illetve a környezetvédelem számára.
A SZIKOMA kiállításon közvetlenül vagy képviselet útján 15 országból megjelenő több mint 160 cég termékei a szakma élvonalát reprezentálják. A szakvásár elsődleges célja is az, hogy a szakterületek hazai, valamint küföldi gyártóinak és forgalmazóinak lehetőséget teremtsen az üzleti sikereket megalapozó kapcsolatépítésre, továbbá segítse a vállalkozókat, a cégek döntéshozó vezetőit és a döntések előkészítésében közreműködő szakembereket a szakmai problémák megoldásában.
A szakkiállítás témakörei: szivattyúk, kompresszorok, armatúrák, szűrők, tömítések; mérés-, vezérlés- és szabályozástechnika; folyamatirányítás- és eljárástechnika; biztonságtechnika és munkavédelem, környezetvédelem, minőségbiztosítási eljárások. A látogatóknak a parkolás, illetve a szakmai regisztráció után a belépés is ingyenes a szakkiállításra.
(További információ:
Open Gates Hungary Kft.
Tel.: 214-9943)