shoppingolni
A 2010/6. számtól Várad folyóirat számai a www.varad.ro-n érhetőek el.

Váradi Nagy Pál

Telesopping

Ön a Soppingolók Világszövetségének ingyenes ügyfélszolgálatát tárcsázta. Kérjük, válassza ki a nyelvet, amelyen üzeneteinket hallani kívánja. Magyar nyelvhez nyomja meg az egyes gombot. Angol nyelvhez nyomja meg a... Ön a magyar nyelvű üzeneteket választotta. Kérjük, hallgassa meg ajánlatunkat.
A világon számos olyan hátrányos helyzetű – elsősorban nő – él, akinek anyagi körülményeiből adódóan sohasem fog lehetősége nyílni a soppingolás kipróbálására. Ezért aztán ezek az anyagilag hátrányos helyzetű – elsősorban – nők lesznek azok, akik rossz színben tüntetik fel a soppingolás tevékenységét, főképp szűkebb családjuk, de tágabb ismeretségi körükben is. Szupermarketek megbízásából szövetségünk a soppingolás tevékenységét érő hitelrontás felszámolását tűzte maga elé célul, vagyis ezeknek az anyagilag hátrányos helyzetű – elsősorban – nőknek kíván lehetőséget nyújtani a soppingolás kipróbálására, visszaszorítva ezzel a soppingolás hozzáférhetősége miatti diszkriminációt. A statisztikák azt igazolják ugyanis, hogy azok is, akiknek anyagi helyzete nem engedi meg a szükségesen felüli, kedvtelésből történő vásárolgatást, ugyanúgy bele tudnak feledkezni a soppingolás örömeibe, mint tehetősebb polgártársaik. Szövetségünk felfigyelt arra, hogy a soppingolás nem annyira jellem, mint inkább pénz kérdése. Éppen ezért szövetségünk célját a gyakorlatban úgy kívánja elérni, hogy kedvező hitelkörülményeket biztosít azoknak az anyagilag hátrányos helyzetű – elsősorban – nőknek, akik ki szeretnék próbálni a soppingolás nyújtotta örömöket, ugyanakkor nem lennének képesek férjüktől vagy egy banktól kellő mennyiségű pénzösszeget szerezni-felvenni.
Többféle ingatlan- és jelzáloghitel-csomagot kínálunk fel, melyek mindegyike testre szabható. Hitelajánlataink listájának meghallgatásához nyomja meg az egyes... A Soppingolók Világszövetsége a következő hitelcsomagokat kínálja. A Palota és kunyhó hitelcsomagunk lehetőséget kínál arra, hogy a papírmunka megkezdésétől számított fél éven keresztül a hitel igénylője, elsősorban nő, saját vagy családi házának, esetleg egyéb ingatlanjának értékéből egy bizonyos százalékot lesoppingoljon, rendkívül előnyös kamatfeltételekkel. Amennyiben ingatlanjainak hitel általi terhelését kockázatosnak tartja, de a soppingolás lehetőségét nem szeretné elmulasztani, a Szemet szemért csomagot ajánljuk Önnek. A Szemet szemért csomagban lehetőséget kínálunk arra, hogy szakemberek bevonásával elvégeztethesse nélkülözhető belső szerveinek értékbecslését, és például egy vesét, szemgolyót vagy lábszár-csontvelőt terheljen rendkívül kedvező feltételek között igényelhető hitelünkkel. Ugyanakkor ha magára nézve kényelmesebbnek tartja, figyelmébe ajánljuk családi csomagunkat, a József és Mária gyermeke hitelcsomagot, amelyben egyik gyermekét vagy más fiatal hozzátartozóját terhelheti az előbbi csomag donorkötelezettségével. A Palota és kunyhó sopping-hitelcsomag igényléséhez nyomja meg az egyes gombot. A Szemet szemért sopping-hitelcsomag igényléséhez nyomja meg a kettes gombot. A József és Mária gyermeke sopping-hitelcsomag igényléséhez nyomja meg a hármas...
Ön a József és Mária gyermeke hitelcsomagot választotta, igénylését a rendszer tárolta. Kérjük maradjon telefonközelben, nemsokára egy ügynökünk fogja felvenni Önnel a kapcsolatot. Kérjük, működjön együtt, hogy mihamarabb megváltasson, azaz hozzáláthasson a felesleges kacatok gondtalanul örömelvű vásárolgatásához.


A szerző további írásai

impresszumszerzői jogok