A szerkesztő asztala
Részletek a szerkesztőségbe érkezett közérdekű levelekből:

Bábtársulat ajánlja magát:

   "Varga Orsolya vagyok, bábszínész. A barátaim és magam műsorainak szervezésével (is) foglalkozom. A pécsi Szélkiáltó zenekar, az Arco etno-jazz trió, és a saját színházam, az Ördögszekér Kompánia bábtársulás produkcióit ajánlom szíves figyelmébe. A mellékletben, illetőleg a www.szelkialto.hu honlapon részletes információkat talál az együttesekről és műsorainkról. Amennyiben ajánlatunk felkeltette figyelmét, kérem válaszoljon e-mail levélben, vagy hívjon telefonon!" mirna1@freemail.hu

A Református Élet szerkesztősége:

   "Ha van esetleg olyan ismerőse, akiről tudja, hogy szívesen olvasná a Református Élet elektronikus változatát, kérjük adja meg e-mailes elérhetőségét szerkesztőségünknek. A Református Élet elmúlt öt évfolyamának elektronikus feldolgozása folyamatban van. Kérésére a Református Élet nyomtatott változatát is elküldjük Önnek. Ha igényt tart erre, kérjük egy válaszlevél segítségével adja meg a pontos postai címét."

Egy régi táncházastól:

   "Mivel a Folkrádió vezérkarában én is benne vagyok, s közös listacímen levelezünk, olvastam levélváltásodat Kemecsei barátommal. Aztán megnéztem a honlapodat, s rájöttem, hogy Te ugyanaz a Tar Karcsi vagy, akit ismerek az Ifjúmunkás matinékról? Az én egykori táncházas barátaim, a Barozda együttes tagjai is Svédországban vannak (Simó Jóska, Bokor Imre), akárcsak osztálytársam, Fodor Béla.
   Üdvözletemet küldöm a Kárpát-medencéből. Pávai István népzenekutató.
   Honlapok: Lajtha László Hagyományőrző Műhely, MTA Zenetudományi Intézet Népzenei Archívuma, Néprajzi Múzeum Népzenei Gyűjteménye, Régi magyar Népdaltípusok keresőrendszere, Utolsó Óra erdélyi népzenegyűjtés, Folkrádió, Barozda együttes

Szívesen segít egy finnországi olvasónk:

   "A világhálón kutakodva leltem a Magyar Ligetre, és ott felhívó levelére. Finnországban élő magyar vagyok, nagyon tetszik a lapban. Most mentem férjhez egy magyar származású finn állampolgárhoz, Varga Zoltánhoz, aki programtervező matematikus, és nyelvészeti érdeklődésű. Biológus vagyok! Ha bármiben segítségükre lehetek, keressen!
Munkahelyi címem: Edina Z. Rudner Ph.D. CIMO scholar, Department of Geography, University of Helsinki P.O. Box 64 (Kumpulan campus) 00014 Helsinki University Finland, Tel.: +358 9 191 50762 Fax: +358 9 191 50760
Edina.Rudner@helsinki.fi www.helsinki.fi/ml/maant/


Mi vagyunk a TAVASZI SZÉL:

   "Szeretettel ajánlom figyelmébe a következő (igaz még mindig szerkesztés alatt álló honlapot) home.swipnet.se/tavaszi_szel Baráti üdvözlettel István csapo-laszlo@swipnet.se
tel. +46-31-543345


A László Patricia által vezetett gyermektánccsoport tagjai: Andrássy Regina, Csapó Aletta, Csapó Dóra Csapó Edina, Harai Marcell, Harai Olivér, Jansson Júlia, Kadir Natali, Kasza Attila, László Norbert Lucas, Nicole Moulavi, Márk Moulavi Móni, Nadler Veronica, Nadler Sebastian, Sall-Vesselényi Margit, Stjerna Viktoria, Széll Adrienn, Széll Orsolya, Zábó András, Zábó Virág."

Egy elérzékenyült olvasónk:

   Oly örömmel néztem meg mindent a vajdasági magyarokról honlapjukon, hogy még meg is sirattam mulatozásukat. Köszönöm nagyon, szép lapjuk van.
A cimem: Elizabeth Cerveny, 825w Cornelia 1 N Chicago Il 60657 U.S.A

Egy kapcsolatteremtő tanítónő:

   "Kedves Szerkesztő úr! Láttam honlapotokat és kíváncsi voltam van-e magyar iskola nálatok? A nevem Adorján-Barna Gabriella a torontoi Szent Erzsébet Magyar Iskolából jelentkezem. Az elemi osztályt vezetem, kb. 266 gyermekünk van. Szeretném veletek felvenni a kapcsolatot. Legyetek szívesek megtekinteni a honlapunkat, hogy jobban megismerjetek bennünket: iskola.szenterzsebet.org Jó volna, ha a mi címünket a Ti honlapotokra rögzítenétek. Remélem majd jelentkeztek.
Sok szeretettel, Adorjan-Barna Gabi
gabriella.adorjan@bharchitect.com vagy gadorjan@zgpa.net