I. évfolyam. 3. szám 2000. szeptember 30., ISSN 1404-7780

•[vissza]

Viccgyűjtők Köre


•[Viccgyűjtők Köre

Rendorök
* A utcán sétál két srác és egyszer csak szembe jön velük két fakabát. Azt mondja az egyik : - Te szóljuk meg oket!
- OK! Amikor melléjük érnek azt mondja az egyik: - Te! Tudod miért járnak a rendorök párban? - Nem! - Hát mert az egyik olvasni tud a másik meg írni! Erre az egyik rendor: - Mit képzeltek magatokról, hogy ilyeneket merészeltek mondani a rend oreirol. Kérem a papírokat! Belenéz a két srác irataiba és határozottan odaszól a társának: - Írjad
* Rendor fiát kérdezi a szomszéd: - Apád hol van? - Kint a disznóólban, de könnyen felismeri, mert sapka van a fején.
* A rendor a kisfiával sétál a Balaton partján: - Nézd Papa! Egy döglött sirály! Mire a rendor felnéz: - Hol?

Nok és férfiak
*- Mi az a két dolog a levegoben, amitol egy no terhes lehet??? -A lábai!!
* -Mi a különbség a szerelem és a bili között?? -Az egyiktol a szemed, a másiktól a feneked lesz karikás!!
* -Melyik a legdemokratikusabb noi ruhadarab?? -A melltartó. -Mert a széthúzókat összetartja, a csüggedoket felemeli, a különbségeket eltakarj .
* -Mi az amit a férfiak állva, a nok ülve, a kutyák pedig három lábon végeznek? -A kézfogás!!!
* - Az indián gyerek kérdezi az apját, hogy a testvéreit mert úgy hívjak ahogy. - Apa, miért hivják a novéremet úgy hogy Vörös Naplemente? - Azért, fiam mert mikor fogant akkor ment le a nap. - És apa, miért hívják a bátyámat Üvölto Farkasnak? - Azért, mert mikor fogant üvöltött egy farkas. Van még kérdésed Lyukas Gumi?
* - Hány agysejtje van egy nonek? - Ketto. Egy gátló és egy serkento. A gátló gátolja az agymuködést, a serkento pedig serkenti a gátlót...
* - Buli van, a nép elhatározza, hogy mindenki belehurrázik egy üvegbe, és akit kisorsolnak az megissza. Úgy is történik. Kisorsolják Bélát. Nekiáll meginni. Az üveg tartalmát. Megszólalnak a többiek:- Béla!! Nem kell meginnod, csak vicc volt! Béla azért csak kiissza. Amikor kiitta megkérdik tole: - Most mi a francnak ittad ki? - mondtuk, hogy nem kell! Béla: - Akarta meginni a fene, de hát nem bírtam elharapni.

* - A nagyralátó görény. Egy görény felül akart kerekedni társadalmi körén. E nagyralátó terv szerint feleségül kérte a nemes hermelint. De a felsobb kasztba tartozó prémes kikosarazta. Talált persze vigaszt csakhamar a görény: - Szép hölgy, de a buze meg nem elég tömény...
* - Miért nem mosott fogat az osember? - Mert nem fért bele a sündisznó a szájába.
* - Egy hölgy letérdel a gyóntatószékbe és közli: -Tisztelendo atyám, én vétkeztem. Hiú vagyok. - És mond gyermekem mire vagy hiú ? - A szépségemre atyám. Ugye ez bun ? - Nem bun, gyermekem, csak túlzás.

Jean
* - Jean megetette a papagájt? - Igen uram. -Mivel? - A macskával.
* - Az imént , amikor megkértem, hogy öntse ki a vizet az ablakon, sikoltást hallottam. - Igen uram. - Csak nem volt valaki a lavorban Jean?
* - Zöld vagy vörös papagájt vegyek uram? - Vöröset Jean , mert a zöld meg éretlen!
* - Jean! Hozza az íjamat, a pajzsomat, a puzdrámat és a lovamat! - Miért Uram? - Mert Álmos vagyok
* - Miért süt a Nap? - ??? - Mert nem tud fozni.
* - Miért érdekes ember a házmester? - ??? - Mert este pálinkát iszik, reggel pedig havat hány.
* - Mi a különbség a kobra, a vidra és a hidra között. - ??? - A kobra és a vidra föl tud menni a hidra, de a hidra nem tud felmenni se a kobra, se a vidra . . .
* - Két jegesmedve megy a sivatagban. - Te! Milyen nagy jég lehetett itt! - Honnan veszed? - Hát, ha ilyen vastagon beszórták!!!
* - Ne állj fejen fiam, mert beletódul a vér! - És, ha a lábamon állok, abba miért nem gyulik össze a vér, édesapám? - Mert az nem üres, fiam!!!



felelős szerkesztő: Tar Károly, webmaster: Kormos László.,
HUNSOR - Magyar Liget - All Rights Reserved - 2000., A.D.